16 Eylül 2014 Salı

OTOMOBİL”SİZ” KARİKATÜRLER



 Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında gerçekleşecek olan bir dizi etkinlik için 16 Eylül 2014 Salı günü start veriliyor. Tarihi Havagazı Fabrikası’ında "Sürdürülebilir Ulaşım” Konulu Panele, İstanbul, Ankara ve İzmir' den katılan birçok değerli öğretim görevlisi ve uzman bir araya geliyor. 
Yrd. Doç.Dr. Kevser Üstündağ, Erhan Öncü, Prof.Dr. Ebru Çubukçu, ve Yrd. Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu, Taceddin Kınay'ın moderatörlüğünde sürdürülebilir ulaşım ve hareketlilik üzerine konuşacaklar. 
Saat 18.00’de Yaşar Üniversitesinin Gitar Trio Konserinin ardından başlayacak panelden sonra, “Otomobil- siz” konulu karikatür sergisi, saat 20.00’de yapılacak kokteyl ile açılacaktır. İzmir Karikatürcüler Platformu tarafından hazırlanan sergiye, 15 çizer 20 karikatür ile katılıyor. Sergide yer alan çizerler:
Bayram Bağcı, Cem
Güzeloğlu, Cemil Açıkkol, Eflatun Nuri, Eray Özbek, İrfan Özüdoğru, Lütfü Çakın, Mehmet Saim Bilge, Mehmet Zeber, Menekşe Çam, Murat Asın, Mustafa Yıldız, Mümin Durmaz, Ömer Çam ve Turan İyigün.
21 Eylül’e kadar Tarihi Havagazı Fabrikası’nda sergilenecek olan karikatürler 22 Eylül’de İzmir Otomobilsiz Kent Günü için hazırlanan Alsancak, Plevne Bulvarına taşınacaktır. Gün boyu konserler, tiyatro gösterileri, defileler, dans gösterileri, spor etkinlikleri, resim ve fotoğraf sergileri açılacak olan etkinlikte, atölye çalışmaları da yapılacaktır. Karikatür Atölyesini Mustafa Yıldız, Resim Atölyesini Tolga Sakarya sürdürecektir.
....ileti:mustafa yıldız_11 Eylül 2014 18:58

Hiç yorum yok: