13 Aralık 2014 Cumartesi

EGE’DE RENKLİ AÇILIŞ

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu (EKAMİT) tarafından üçüncüsü düzenlenen
 Ege Mizah Festivali Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde başladı. Etkinlik çerçevesinde
Mustafa Yıldız- Uğur Önder.JPG görüntüleniyor
“Cinsellik Komik mi?”uluslararası karikatür sergisi mizah severlerle buluştu.
“Cinsellik Komik mi?’’ adlı karikatür sergisi EKAMİT ve İzmir Karikatürcüler Platformu işbirliğiyle hazırlandı. 11 ülkeden 29 çizerin katıldığı serginin açılışını, Platform Başkanı Mustafa Yıldız ve EKAMİT sözcüsü Uğur Önder yaptı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başladı. Sergi etkinlikler süresince ziyaret edilebilecek.
Ege Mizah Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde ilk gün birçok ünlü isimle söyleşi ve konser yapılacak. Geleneksel Ege Mizah Ödülleri sahiplerini bulacak. Söyleşilerin ardından Kısmet Show Stand-up Gösterisi ve Model konseri var.
Festivalin ikinci gününde; Çakallarla Dans Film Ekibi öğrencilerle buluşacak. Biradyo ve EKAMİT ortak etkinliğinde ise Mesut Sure ve İlker Gümüşoluk stand-up gösterisi gerçekleştirilecek. Cengiz Üstün ve Bay J söyleşilerinin ardından Umut Kaya konseriyle ikinci günü etkinlikleri sona erecek.
Festivalin son gününde de Parça Tesiri konseri, Edil Yaşaroğlu söyleşisiyapılacak. Ege Mizah Ödülleri sahiplerini bulacak.
*
gönderen:mustafa yıldız <mistikyildiz@hotmail.com>


tarih:9 Aralık 2014_ 20:03

Hiç yorum yok: